Vissza

Szálláshely: Járás Komárno

Járás - Komárno

We recommend:


HOTEL:
Kúpele Bojnice - LD Mier


Város:
Bojnice
Járás:
Prievidza
Közigazgatási terület:
Trenčiansky

Hotel Wellness Patince

Patince, Hotel Wellness Patince Patince 298
Patince


Járás: Komárno
Közigazgatási terület: Nitriansky
Hotel Wellness Patince - Here you will find more information

Hotel Banderium

Komárno, Hotel Banderium M. R. Štefánika 11
Komárno


Járás: Komárno
Közigazgatási terület: Nitriansky
Hotel Banderium - Here you will find more information
A szálloda Komárom szívében található, a kisvárosi élet központjában. A bejárat kapuin átsétálva egy kellemes átrium terasz tárul szemünk elé, amely széleskörű szolgáltatásokat kínál minden kedves vendégünknek. A szálloda stílusa és eleganciája rögtön megragadja az idelátogatók figyelmét.

A BANDERIUM hotel nem csak kitűnő elhelyezkedést kínál a városban, de a vendégeknek gyönyörű kilátással, kényelmes , stílusos szálláslehetőséggel és nagyon kellemes kiszolgálással kedveskedik. A szálloda 2 szinten helyezkedik el, ahol 11 kétágyas szoba és 1 lakosztály található, ebből 3 a földszinten, melyek könnyebben elérhetők a vendégek számára. Néhány szoba saját terasszal is rendelkezik, szép kilátással az Atrium életére. A szálloda részét képezi egy finom étkezési lehetőség a BANDERIUM étteremben, kellemes beszélgetés egy finom tea,kávé mellett az Atrium Cofee-ban és a város legnagyobb 24 órás Casinoja is széles szórakozási lehetőséget kínál .

A szálloda vendégei csak pár lépésnyire találják a környék legjobb bárjait, biliárd szalonokat és pubokat. Ez egy kicsi, de fontos tényező egy rövid komáromi itttartózkodás esetén, ha minden könnyen elérhető. Közvetlen szomszédságunkban találhatók látványos templomok, sport és turisztikai látnivalók, továbbá a legnagyobb bevásárló-és üzleti központok Komárom területén.

Örömmel üdvözöljük kedves vendégeinket a Banderium Hotelben, amely 11 igényesen berendezett szobával és 1 apartman szobával rendelkezik.

Penzión Olive Family Resort

Patince, Penzión Olive Family Resort Patince č. 125
Patince


Járás: Komárno
Közigazgatási terület: Nitriansky
Penzión Olive Family Resort - Here you will find more information

Family resort

Patince, Family resort č. 147
Patince


Járás: Komárno
Közigazgatási terület: Nitriansky
Family resort - Here you will find more information

Penzión Bonaparte

Patince, Penzión Bonaparte Patince - kúpele č. 147
Patince


Járás: Komárno
Közigazgatási terület: Nitriansky
Penzión Bonaparte - Here you will find more information

Penzión Delta

Komárno, Penzión Delta Malodunajské nábrežie 10
Komárno


Járás: Komárno
Közigazgatási terület: Nitriansky
Penzión Delta - Here you will find more information

Penzion Duna

Komárno, Penzion Duna Dunajská 3864/2A
Komárno


Járás: Komárno
Közigazgatási terület: Nitriansky
Penzion Duna - Here you will find more information
Panziónk a belváros történelmi részében található, a Klapka tér közvetlen közelében, ahol a híres Tiszti Pavilon és sok kulturális eseménynek helytadó amfiteátrum mellett a közel- múltban átadott Európa Udvar is található. 3 perc sétával eljuthatnak vendégeink az egész évben működő termálfürdőbe, mely mind a belföldi, mind a külföldi turisták által a leg- gyakrabban felkeresett hely. A fürdőben szauna, masszázs és meleg termálvizes medence is található. A városközpontban továbba Squasch - Bowling Centrum, teniszpályák és a nemzetközi biliárdversenyeknek helytadó Biliard Centrum Golden West klub kínál remek szórakozási lehetőséget. Panziónk különlegessége, hogy dunai személykikötő közelében található, így vendégeink akár Pozsonyból vagy Párkányból is könnyen megközelíthetnek bennünket hajóval is. Városunk évente rendez jónéhány kulturális eseményt, mint pl. a komáromi vagy Jókai napokat. Emellett számos sportesemény is várja az érdeklődőket több sportágban is, mint pl. labdarúgásban, asztali teniszben, vízi sportokban, boxban, biliárdban, lövészetben, úszásban vagy sakkban. Városunk sportolói remek eredményeket értek el a nemzetközi versenyeken is ezekben a sportágakban.

A Duna panzió komfortos szállást kínál 4 db 2 ágyas szobában, melyek közül kettőbe pótágy is kérhető. A panzió zárt udvarán található a vendégparkoló. Minden szobában található TV, szatelit vagy UPC kábel TV, WIFI, zuhany és toalett és klimatizáció. Nyáron a vendégek igénybe vehetik a zárt teraszt. A panzió pincéjében található sóbarlangunk kiváló az allergiával küzdő illetve felső légúti gondokkal küzdő vendégek részére. A panzió utcai bejárata egyenesen a 40 férőhelyes vendéglőbe vezet, ahol teljes ellátást nyújtunk. Nagyobb családi vagy más összejövetelek megrendezésére is alkalmas a vendéglő. A vendéglő belső része otthonosan van berendezve tipikus dél-szlovákiai stílusban. Étlapunkon széles választékban találhatók az otthonos ételek, melyekre a magyar konyha jegyei a jellemzők.

Penzión KORZIKA

Patince, Penzión KORZIKA č. 147
Patince


Járás: Komárno
Közigazgatási terület: Nitriansky
Penzión KORZIKA - Here you will find more information

FOGLALÁS

Speaks:

Česky, Slovensky
English, Italiano

+421 46 540 3253

Hé-Pé: 9:00-18:00 CET

info@hotelsite.sk

ICQ: 369474242 369474242

Szálláshely: Járás Komárno

About Us/Contacts | How to make a reservation | How to insert a facility | Site map | Servers of our partners:

2002 - 2021 Copyright © HOTEL.EU s.r.o. | All rights reserverd.