Szálláshely Červený Kláštor

Hotel, Panzió, Wellness
Vissza

Penzión Pltník - Pieniny

Červený Kláštor, Penzión Pltník - Pieniny č. 93
Červený Kláštor


Járás: Kežmarok
Közigazgatási terület: Prešovský
Penzión Pltník - Pieniny - Here you will find more information
A Pltník Panzió gyönyörű környéken, a Pieniusi nemzeti park kapujában, a Dunajec folyó partján található. Ablakaiból csodálatos kilátás nyílik a fenséges „Három korona” nevezetű sziklákra mely a Pieniusi Nemzeti Park jelképe. Panziónk a nemzetközi Zamagurie idegenforgalmi központ székhelye, mely egyedülálló attrakciót kínál, nevezetesen a Pieniusi Nemzeti Park káprázatos természeti szépségeivel övezett Dunajec folyón való tutajozási lehetőséget. Szlovália egyik leglátogatottabb, legkeresettebb helye ez, ahol a fentieken kívül még igen sok történelmi és kulturális emlékkel, eredeti goral népszokásokkal is találkozhatunk. Panziónktól nem messze található pl. a térség építészeti gyöngyszemének számító Vörös Kolostor, mely a karthauzi szerzetesek számára épült XIV. században.

Panziónkban 11 db kétágyas szoba található, valamint 1 apartman 2 hálószobával. A szobák TV-vel, fürdőszobákkal, és (megrendelésre) pótágyakkal vannak felszerelve. Összesen 43 fő elhelyezésére van lehetőség. Kandallóval és a folyóra néző panoráma ablakokkal ellátott Goral éttermünkben összesen 60 fő részére kínálunk étkezési lehetőséget. Az étterem előtti teraszon nyáron nagyon kellemes a hűsítő italok elfogyasztása, de népszerű kerti partykat is rendezünk a panzió melletti piknik teraszon, közvetlenül a Dunajec folyó partján. E rendezvények kimondottan hangulatos pillanatokat kínálnak pisztráng sütéssel, grillezéssel, halászlé és gulyás főzéssel, valamint a nagyon fülbemászó, talpalávaló goral zenével. Lakókocsival és sátorral érkező vendégeinket a panzió előtt található autóskempinggel várjuk, szabadtéri szolgáltatásainkat ők is igénybe vehetik. A kempingben szabadtéri „szalonnasütő” is rendelkezésre áll. Panziónk parkolóval, foci és röplabda pályával is rendelkezik.

Szállodánk Szlovákia egyik jelentős tutajozási – turisztikai központjával van együttműködésben, tagja a Dunajeci Tutajozási Egyesületnek.

FOGLALÁS

Speaks:

Česky, Slovensky
English, Italiano

+421 46 540 3253

Hé-Pé: 9:00-18:00 CET

info@hotelsite.sk

ICQ: 369474242 369474242

Szálláshely Červený Kláštor

About Us/Contacts | How to make a reservation | How to insert a facility | Site map | Servers of our partners:

2002 - 2020 Copyright © HOTEL.EU s.r.o. | All rights reserverd.